Afsluiten vaarseizoen 2012

Het is half oktober en dat betekent dat het einde van het vaarseizoen zich weer aandient. Rond om ons heen verdwijnen de bootjes op de wal of worden verder winterklaar gemaakt. Afgelopen zaterdag hebben we bij Bruynzeel het seizoen afgesloten met een rommelmarkt en een geweldige Paella maaltijd met alle toeters en bellen.

De boosdoener – de microseparator van Mulder

Op die rommelmarkt hebben we een touchscreen en een laptop gescoord en zijn we ook bezig om een vaste PC aan boord te installeren. Die wordt aangesloten op een externe WiFi antenne + versterker + router van Ruckus of Turbo WiFi waarmee ons WiFi bereik groter en sterker mag worden.
Ondertussen heeft Klaas Mulder de Micro separator onderhanden genomen en hebben we deze en de Victron inmiddels weer aan de praat gebracht.
Volgende week gaan we met 3 boten de dieseltanks afvullen waardoor we een aardige korting kunnen krijgen. Wij hebben zo’n 400 liter nodig.
De komende weken gaan we de boot winterklaar maken en van alles en nog wat rommelen zodat de boot straks weer fris en fruitig is 🙂