Beetje blauw…ik hou van jou…

Een korte werkdag vandaag omdat we vanavond naar het clubhuis gaan om van ons clublid Walewijn en Hedda te horen hoe hun wereldreis voorbereidt is. Zij vertrekken deze zomer maar dan zijn wij niet aanwezig. En dus gaan we vanavond heen.

Ank in actie!

De primer laag die er gisteren is opgezet was voldoende hard om te schuren zodat Ank de 2-componentenlak grafiet blauw ter hand kan nemen. Daar is ze wel even zoet mee. Ondertussen wordt de dieptemeter afgemaakt en waar ik al een beetje bang voor was gebeurde ook. Gerard, weet eigenlijk niet hoe dat nou moet met NMEA2000 (N2K) en durft het aansluiten toch niet aan. Dus die klus moeten we uitstellen en wellicht dat ik zelf wat moet gaan doen.

Ik zal Yachtcontrol even vragen hoe ik dat mag afmaken of dat laatste stuk door laten doen.
Vandaag ook verder gegaan met cleanen, dat knapt echt op en dan zie je ook het verschil tussen 1-component verf en 2-componenten. Je kan het al zien op de foto waar Ank druk aan het werk is.
Morgen willen we de zijkanten wassen en daarna met het Dulon-systeem behandelen. Dan hebben we zondag nog om het geheel af te maken.

Ook morgen wordt niet zo’n lange dag omdat we dan bij onze Langedijker vaarclub gaan vertellen hoe onze reis naar Duitsland in 2013 geweest is. En wellicht iets vertellen over onze voorgenomen reis van dit jaar. Altijd gezellig om met zo’n 50 mensen samen te vergaderen, te eten en wat leuks te doen. Morgen gaan we weer verder.