Beursplein Boot Holland

Beursplein 5!

Aandelen of niet, Silver gaat naar de beurs Boot Holland in Leeuwarden. Tenzij Koning Winter nu echt gaat toeslaan en Friesland onbereikbaar gaat maken zoals in lang vervlogen tijden met echte Elfstedentochten op de schaats. Dit dagje uit gebruik ik ook om de reizen voor te bereiden en bezoek dan de stands die voor mij van belang zijn. Voor dit jaar zal dat de Poolse toeristen stand zijn. Wellicht is er meer informatie over de vaarwegen maar zeker zal er informatie zijn over de provincies waar ik doorheen wil dobberen. Als die informatie kan worden aangevuld met wetenswaardigheden over de Oostzee, Denemarken en Zweden dan ben ik helemaal blij.

Daarnaast bezoek ik de stands van Yachtcontrol, Permateek, Datema Amsterdam, PC Navigo, Stentec en drink ik een kopje verse diesel op de stand van Motorboot! Uiteraard bekijk ik de schepen die mij kunnen bekoren en vooral ook de nieuwste aanwinsten. Al lopend gluur ik ook naar de leuke hebbedingetjes bij de vele kleinere stands. Je weet maar nooit hoe verrassend dat kan zijn! Een van de verrassingen zou bij de sloepen kunnen zijn want daar staat Watersport TV en ook daar moet even controleren hoe Eric en Yvonne er voor staan!

Kortom, het beloofd volgens ons een leuk dagje uit te worden, kom je ook?

Recreatiehaven Broekhorn & Watersportvereniging Langedijk

In de jachthaven waar ik lig in Heerhugowaard is het stil. Veel boten en schepen zijn naar een veilige plek overgebracht alwaar ze kunnen overwinteren. Straks komen ze allemaal weer terug en als de temperatuur dan ook toegenomen is wordt het volgens mij wel weer gezellig. Wellicht weten jullie dat de haven beheert wordt door WSV Langedijk. En juist die Watersportvereniging heeft een feestje te vieren. De WSV Langedijk bestaat dit jaar al weer 40 jaar. Tja dat moet gevierd worden, daar kan hun bestuur niet onder uit en dus liggen de plannen al klaar.

Contact - CommunicatieInschrijven op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze ervaringen met Silver, Mr. & Mrs. Volvo, juffrouw Truus Sanitaria en vriendin Marie Kriete dan laat je alle nieuwtjes toch snel bij je bezorgen?

Waar je ook bent, je bent dan de eerste die alles weet!

Geef je e-mail-adres op en je ontvangt een bericht met een link als er weer wat leuks verschenen is!

Wil je niets meer ontvangen, wat wij natuurlijk niet kunnen geloven, dan is 1 x klikken in het e-mailbericht al voldoende.
Natuurlijk ga je dat niet doen want dan komt Truus bij je langs 🙂 !

Schrijf je dus nu in en geef ons je e-mailadres.

Uiteraard is je privacy volledig beschermt.

Vertalen – Translate – Übersetzung – Traduction

Alle informatie op onze site kunt u in uw eigen taal omzetten. Dat doet Google Vertaal Knop voor ons. Onze ervaring is dat de vertaling niet 100% goed verloopt maar zeker te lezen en te begrijpen is. Ook uw reacties kunt u in uw eigen taal invoeren.

All information on our site you can convert your own language. Does Google Translate for us. Our experience is that the translation does not go 100% right but be sure to read and understand. You can also enter your comments in your own language.

Alle Informationen auf unserer Website können Sie Ihre eigene Sprache zu konvertieren. Hat Google für uns übersetzen. Unsere Erfahrung ist, dass die Übersetzung nicht zu 100% Recht nicht gehen, aber sicher sein, zu lesen und zu verstehen. Sie können auch Ihre Kommentare in Ihrer eigenen Sprache eingeben.

Toutes les informations sur notre site, vous pouvez convertir votre propre langue. Est-ce que Google Translate pour nous. Notre expérience est que la traduction ne va pas droit à 100%, mais assurez-vous de lire et de comprendre. Vous pouvez également saisir vos commentaires dans votre propre langue.

Watersport TV

Deze nieuwe zender is nu een maand online en lijkt bijzonder succesvol te zijn.
In ieder geval zijn de reacties heel positief en dat geeft de mens hoop, nietwaar!

Zoals jullie al weten levert Silver ook een bijdrage aan Watersport TV online.
Watersport-TV  is altijd live en daarop tref je een bonte, actuele verzameling met alles wat maar met watersport te maken heeft.
We noemen een paar op.

Zo zijn er de reizen van Silver in de motorboot sectie, maar ook koken aan boord, zeilen met een hele mooie catamaran naar Noorwegen, roeien, suppen, sloepen, surfen en evenementen zul je veelvuldig aantreffen. Ook (vaar-) technische zaken zullen veelvuldig aan bod komen.
Heb je even niets te doen dan bekijk je de agenda met alle evenementen en de nieuwtjes vanuit de watersportwereld

Kortom houdt Watersport-TV scherp in de gaten!