BOLle Hemelvaart

Vanaf 8 mei zijn we begonnen met ons Hemelvaart evenement met de Langedijker vaarclub. Ditmaal moesten we daarvoor even naar Broek op Langedijk (BOL). Een plek die bij onze familie redelijk goed bekend is. Een tochtje van 3 tot 4 uur en dan lig je temidden van alle kolen die Nederland maar kent. 5

Dagen weg in het West-Friese BOL…als rasechte Amsterdammer begin je bijna mee te lullen met dat taaltje. 🙂 Na de begroeting eerst een tochtje over het 1000 eilandenrijk en een borrel. Dan eten, afzakkertje, slapen.
Dan met de schuit naar de kaasmarkt in Alkmaar. In Alkmaar de LOG-schepen gespot (Linssen Owners Group) waar wij ook lid van zijn. Koud en druk daar maar ook wel leuk, weer terug naar BOL. Eerst weer een borrel aan boord van de schuit, nog maar eentje, eten, afzakkertje, slapen.
Op naar Nieuwe Niedorp naar het Motoren en Grootmoedertijd museum. Hartstikke leuk die oude motoren en van grootmoeder herkenden we vele dingen. Terug, borrel, barbecue, borrel, afzakkertje, slapen.
Tja dan was het al weer klaar. Zondag terug naar Zaandam, via De Woude langs niggie Corrie en Teun om een aggregaat op te pikken en dan door naar Bruynzeel waar even later de zeilers van hun tocht terugkomen.
Borrel…nee nee…opruimen en naar huis….
Het volledige verslag staat zoals gewoonlijk weer op onze site: https://sites.google.com/site/silverliningyacht/home/reisplannen/reisverslagen