Nieuws van Silver

Website aanpassingen

Achter de schermen wordt er in de spaarzame vrije tijd gewerkt aan de website van Silver. De kleurstellingen en het gebruikte lettertype  is daar al een signaal van. Minder bewegingen om een pagina rustiger te maken zijn ook gedaan. Blijft over de pagina’s over de vaaravonturen en de homepage. Precies de twee secties waar veel werk in gaat zitten, zeker nu we meer met video willen gaan doen. Dus nog even lekker wat geduld en dan volgt er wellicht wat leuks! Er wordt flink aan gewerkt jongelui!

Silver als filmster

Op de Facebook pagina van Watersport TV hebben jullie al kennis kunnen maken met allerlei korte video’s. Ook Silver staat er nu tussen. Het geeft je al vast een idee wat er in januari kan gaan plaatsvinden.

Winterklaar?

Tent Overleg met SilverSilver  is rustig aan aan het afbouwen. De tent is er afgelopen week, net voor de storm, afgehaald en wacht op transport naar Zaandam waar onze zeilmaker Nico net is verhuist naar een grotere werkplaats met een aanlegmogelijkheid voor de deur. Aan de nieuwe tent willen we nog wat aanpassingen laten doen. Als die klaar zijn moet er weer gepast worden en we willen markeringen op de stokken waar wat mag gaan passen. En dus gaat Silver nog een keertje varen deze winter. Wanneer, dat weten we lekker niet want we houden van verrassingen.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wist je dat je je het je zelf makkelijk kan maken? Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en krijg een seintje wanneer er een nieuwe brief verschijnt! Je bent dan een van de eerste die het weet!

Uit de media opgedoken

In de tweede wereldoorlog zijn een aantal Nederlandse oorlogschepen door de Japanners tot zinken gebracht. De plek is bekend maar de schepen hebben een andere bestemming gekozen. Geheimzinnig hoor. Zichzelf verplaatsen? Stroming? Het wordt voor jullie uitgezocht!

Nu ligt IJmuiden al een paar jaar op een vaste plekje in Noord Holland en toch hebben de professionals nog wel eens moeite om de haven te vinden.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/27067520/__Vrachtschip_IJmuiden_loopt_vast__.html

En dan ook nog dit…

Dan was er nog een Canadees die zijn woonboot niet meer nodig had. Wat doe je dan? Wel, hij heeft er een simpele oplossing voor.

En deze hebben we ook nog voor je!