Mijn schippers

Jarig? Wie? Ik?

Horst Wolderwijd

Stuurvrouw

Zwartsluis Ossenzijl crew

Mechelen – Leuven

Dijle Mechelen Leuven

Stuurvrouw i.o.

Mijn schippers zijn Ron & Ank

De schippers van de Silver Lining, ooit geboren in Amsterdam en Zuid-Scharwoude in het mooie bouwjaar 1950 en via Amsterdam, Beverwijk en Zaandam belandt in Hoorn.

Zij hebben 2 kinderen, Dëmko (met Marie-José) & Vanesca (met Niels) en 3 kleinkinderen, Indy, Floor en Eef, op Dëmko en Niels na allemaal meiden dus.
Kortom, een aantal kanjers om verschrikkelijk trots op te zijn!

De schippers zijn in 2012 gestopt met werken zodat we alle drie meer tijd voor het varen en vooral voor het maken van wat langere tochten hebben.
Via deze site zal ik je, als lezer, op de hoogte houden van allerlei reisjes en andere zaken die wij meemaken.

Stuurvrouw Floor

Kabouters

Stavoren, 3 paar handen

Deckmate Eef

Wat willen die schippers van mij?

Nou ik kan je wel vertellen dat ik altijd paraat moet zijn om zo maar te vertrekken al heb ik zo nu en dan mijn bedenkingen.

De plannen van de schippers zijn om 1 of 2 keer per jaar een langere tijd van huis zijn om bijvoorbeeld een buitenlandse tocht te kunnen maken. Het gaat niet om de kilometers die we afleggen maar wel om het plezier in het varen en een blik te kunnen werpen in allerlei dorpen, steden enz.
Via onze reisverslagen  en blog berichten proberen we je dan zo goed mogelijk op de hoogte te houden, soms heel snel maar als we ergens in de ‘middle of nowhere’ zitten dan kan dat wel eens wat langer duren. Dit omdat de kosten de pan uitrijzen als er geen wifi beschikbaar is, bij voorkeur gratis uiteraard.

Reageren mag altijd en juichen we toe, het is immers altijd leuk om contact te hebben met familie, vrienden, bekenden en onbekenden. Dus als je wilt reageren… leef je vooral uit. Via onze contact pagina gaat dat het makkelijkst.