De Graslei

Wat een gesnurk!!!! Ik dacht eerst dat ik de motor nog had lopen, de boegschroef wellicht maar nee hoor het was onze visite. 🙂
Rond half 10 wakker worden is geen straf, wel het weer dat die 2 landrotten hebben meegenomen. Zo nu en dan zijn het stevige buien en is het niet erg aanlokkelijk om naar buiten te gaan.

Op de Graslei

Rond de middag vatten we de moed en de plu’s samen en wandelen naar het centrum
We zien schilderachtige taferelen maar het hoogtepunt is toch wel de Graslei waar alweer die Peter een biertje bestelt. Als die man zo doorgaat komen we als alcoholist terug of liggen we nog maanden in Gent 🙂
Daarna wil Erna de Dulle Griet bewonderen, bekijken we het Patershol en nemen we op de Vrijdagmarkt een Westmalle Blond triple om de laatste 500 meter te kunnen overbruggen.
Terug op de boot gaat Peter voorzichtig aan de whisky en de dames aan een likeurtje. Bij de 2e ronde kiest Peter ook voor dat damesdrankje en als we ook dat hoofdstuk hebben gehad vis ik een slaapzak uit het ruim want anders ligt die kleine jongen straks weer onder een servetje. Na de algemene plasronde zoekt een ieder zijn hol en dutten we al snel in.