De helft van de winter zit er weer op…

…en dus wordt het tijd voor een update over de Linssen Sturdy Silver Lining. Over 75 dagen is het weer tijd om onze Silver Lining aan het werk te zetten. 

 
Maar voor dat het zover is gaat de Silver Lining eerst even de kant op. Onze dieptemeter

Op het Mittellandkanaal

moet vervangen worden en ook de anodes en antifouling moeten op hun toestand worden ingeschat. Waarschijnlijk gaan we de anodes vernieuwen en sowieso een nieuwe laag koperhoudende antifouling aanbrengen. Dat alles doen we even in 1 week tijd en we hopen dat Koning Winter ons goed gezind is 🙂

Na die week wordt de Silver Lining weer nat en varen we deze weer naar Bruynzeel op zijn vaste stek. Daar wachten nog een paar klusjes. De “vaste”marifoon moet van een nieuwe DIN kabel worden voorzien omdat de oude doorboort is met het monteren van de screens. Gelukkig soldeert Demko de stekkertjes even aan de draadjes want dat moet je niet aan ons overlaten. We moeten 2 gebroken antennekabels repareren en de WiFi antenne een knap vastzetten. Bovendien kan de mast wel een kwastje vernis gebruiken. Zou lekker zijn als dat gaat lukken en anders maar onderweg.
 
Kroningsdag 2013, niet echt warm
Dan hebben we de bijboot ook nog, die moet weer spic en span aan zijn bandjes gaan hangen anders ben je al smerig voor je er in stapt. Bovendien hebben Floor en Eef (onze kleindochters) de bijboot weer nodig om te leren roeien en varen op het Uitgeester meer.
 
En daartussen door hebben we van Bruynzeel een clubavond en moet het vaarseizoen geopend worden. Datzelfde geldt op 15 maart in Langedijk waar we ook onze reis naar Duitsland gaan presenteren aan de aanwezige clubleden en misschien iets uit de doeken doen over onze voorgenomen reis.
 
Ondertussen gaan de overige sociale verplichtingen, tandartsbezoeken enz enz gewoon door

Wordt dit echt onze tocht?

dus het wordt nog een druk tijdje.

En tot slot hebben we nog even een andere website in elkaar gefietst (of is het gevaren?) omdat we bij Google tegen een paar vervelende grenzen aanliepen.
Je kunt de oude site gewoon blijven benaderen. Je treft een link hieronder aan en daar staat een link naar de nieuwe site.
We blijven de oude foto’s op Google tonen maar dat wijst de weg straks vanzelf. Ook staat hieronder de link naar onze nieuwe site.  (https://sites.google.com/site/silverliningyacht/ ) of meteen doorgaan naar onze nieuwe presentatie op www.msSilver-Lining.nl. Wij zouden het erg leuk vinden als je dan ook even wat in het gastenboek achterlaat.
 
Veel mooie momenten toegewenst en tot de volgende keer!