07-09-2015 Even uitrusten in Handwerpen

Kassie aan

Hessenhuis
Eens even wat langer slapen. Kopje koffie wegwerken. Jeetje, het regent of net niet. Wat trek je aan als je de stad in gaat. Meestal te veel en dan sjouw je je eigen rot. Dat doen wij dus terwijl het weer opklaart en zelfs warm wordt. We zien vlak bij de haven een AH maar we gaan eerst even langs de dingen die je niet mag missen. Bijvoorbeeld het Hessenhuis waar de vervoerders hun paard en wagen kwijt konden en een nachtje konden blijven. En Ank scoort een souvenir. Het hele centrum lopen we zo’n beetje door en komen terecht bij het theaterplein waar een Apple tent zit die ons kan helpen. De tent is gevonden maar wegens verbouwing gesloten. Jammer hoor. Dan eerst maar lunchen met een dikke schol en een biertje.

Naar het centrum

Raadhuis, wie hijst elke dag de vlaggen?
Dan weer naar het centrum via een andere route en van alles bekijken en hier en daar wat drinken. Uiteraard zien we alle verplichte nummers. Presentjes kopen voor mensen die ons na staan en dan naar AH om nog wat onbelangrijke zaken in te slaan. Maar behalve Apple wordt ook  AH verbouwt en dus kunnen we de voorraadkelder niet volgooien. En vooral plaatjes schieten.
Brabo

Plannen

Even proberen
Weer aan boord moeten we eens kijken hoe we nu verder de rit afmaken. Nichtje Anita komt met whisky in Leiden langs….zal me benieuwen J, zus Erna komt in Schiedam waarschijnlijk met Peter en de kleinkinderen c.q. reserve bemanning Floor en Eef komen in Purmerend aan boord. Vooral de weekenden zijn populair. Maar moeten we wel even kijken of we overal op tijd kunnen zijn. En of het allemaal gaat lukken.
En we hadden bijna contact met een mede-clublid Etienne van LOG maar we hebben elkaar gemist. Jammer maar er komt vast vaker een moment.
Morgen gaan we naar Nederland en willen we stoppen in Tholen. Dan gaan we die Zeeuwen eens op stang jagen!

 

Dit blog  wordt samengesteld door Ron & Ank Tol, de eigenaren van de Silver Lining. Het blog mag je zo nu en dan lezen met een korrel zout en gebruikt voorvallen rondom de Silver Lining. De tekst wordt op persoonlijke titel gepubliceerd en kan dus afwijken van de mening van alle anderen. Als je wilt reageren vinden we dat leuk via Silver-Lining@ziggo.nl. Als je onze tekst wilt kopiëren dan willen we dat graag even weten. Op jouw verzoek kunnen we ook een presentatie verzorgen; voor je clubleden op een koude winteravond bijvoorbeeld.
Wij varen een Linssen Classic Sturdy 35 AC uit 1991. Een dijk van een boot!