2015-06-27 © www.msSilver-Lining.nl

Schot voor de boeg

Schilderwerkzaamheden, onkruid, broeikaseffect, Reiki, ziekenhuis, haven.

www.Jonkers.org/  – Linssen Yachts record!

Vorige week is het record met dertien Linssen Yachts gezet, een uitgelezen dag in Zierkzee en de Oosterschelde

! Kijk op YouTube! https://www.youtube.com/watch?v=KCK-hbK8YSo&list=PLHM5uyOs5zdV0sEvEtsn3z4EIqteJRU28&index=2

www.HavenBroekhorn.nl

Tja dan sta je dinsdag in de haven en bemerk je dat je de sleutels bent vergeten, rechtsomkeert dus maar. Nieuwe kans op donderdag.

Onderhoud aan de www.msSilver-Lining.nl

Toch nog wat plekjes een likje verf gegeven, een mens is niet snel tevreden nietwaar. Maar nu is het mooi geweest!
Bij Linssen een offerte aangevraagd voor een mast en hekschroef, we gaan in juli even langs zodat de Limburgers de juiste offerte

kunnen maken en wij aan de koffie kunnen.

Aanwezigheid havenmeesters.

Vanaf maandag is het weer onze beurt om de gasten te ontvangen in Recreatiehaven Broekhorn. We doen dat 2 weken deze keer omdat onze opvolgers niet kunnen. En zo lossen we dat dan even op.

www.motorboot.com

Onze blauwe Motorboot vlag is na alle wind van het voorjaar behoorlijk gerafeld. Ik kreeg van hoofdredacteur Hans Papenburg (wat een aardige man is dat) een nieuwe vlag. Ditmaal een witte.

Wat zit er in het vaatje?

 

Dektent, railingzeilen, hoes voor bijboot

Nog lekker aan het stoeien met Nico van www.zeilmakerijdekapperije.nl over de vormgeving en tentsysteem. Wij willen weer eens wat en moeten meteen (bijna) het wiel uitvinden. Komende dagen zal Nico proberen om de juiste maten te nemen en wellicht gaan mallen. Moet wel het weer even meezitten.

Onze trip naar Limburg en België

Woensdag is de polsbreuk van Ank gecontroleerd en het ziet er veelbelovend uit. Over veertien dagen is het dan toch zover. Dan mag de Silver Lining het ruime sop weer kiezen en wel zuidwaarts richting Brabant en Limburg. Daarna door naar onze Belgische zuiderburen voor een frietje, pintje en een wafeltje.

Verhuizen van onze kinderen

Scheuren en trekken aan vloerbedekking, weghalen van gelijmd PVC-laminaat, lampen, onkruid en de broeikas vrijmaken zodat deze volgende week afgebroken en afgevoerd kan worden, deze papa is er weer druk mee geweest. Maar nu mogen ze het zelf doen omdat we de komende weken even niet beschikbaar zijn
De schilderwerken door Sijm zijn bijna klaar en de boel knapt lekker op. Nu alleen beneden nog en dan nemen we afscheid. Het wat maar je krijgt ook wat.

Reiki-Touch

Dinsdagavond een oud-leerling op bezoek gehad en de fijnere kneepjes laten zien en gevoeld. In ieder geval gaat ze met een bak huiswerk aan de gang en vindt er straks een vervolg plaats.

Meer lezen en weten over de Silver Lining?
Breng dan een bezoek aan onze site www.msSilver-Lining.nl

Het leven in en om Broekhorn wordt samengesteld door Ron & Ank Tol, de eigenaren van de Silver Lining. Het blog mag je zo nu en dan lezen met een korrel zout nemen en gebruikt voorvallen rondom de Silver Lining. De tekst wordt op persoonlijke titel gepubliceerd en kan dus afwijken van de mening van alle anderen. Als je wilt reageren vinden we dat leuk via Silver-Lining@ziggo.nl. Als je onze tekst wilt kopiëren dan willen we dat graag even weten. Op jouw verzoek kunnen we ook een presentatie verzorgen; voor je clubleden op een koude winteravond bijvoorbeeld.
Wij varen een Linssen Classic Sturdy 35 AC uit 1991. Een dijk van een boot!