Hoppe hoppe hoppe ff goed soppe

Nog even dan is het vaarseizoen daar…. Bij onze Langedijker vrienden begint het alweer op 15 maart na de ledenvergadering. Overigens geven wij dan een presentatie van onze trip naar Duitsland. Maar voor het zover is….
Nog eerst even de de vlaggenlijn met bijhorende vaantjes in de Biotex. De lijn was meer groen als wit en over de vlaggen zit een zwarte waas van olie, kolen en algemene vervuiling die is aan komen waaien.Het is geen fijn stof volgens mij 🙂
Morgen komen ze vanuit Sneek, Jaarsma en Silvius, ons bed opmeten zodat zij 2 lattenbodems en 2 matrassen kunnen fabriceren. Het oude schuimrubber is ingezakt en vooral door de vorige eigenaren gebruikt. Ank, maar ook ik hebben wel wat meer comfort nodig op onze leeftijd.

Dan hebben we nog wat pech met onze oude laptop. Na installatie van een ander anti-virus programma, Bitdefender, zijn zowel de desktop pc als de laptop onwerkbaar geworden. De pc is inmiddels weer voor elkaar maar de laptop is nu voor de 2e keer geheel opnieuw geïnstalleerd. Morgen aan boord even checken of onder andere de USB/COM poorten het weer willen doen. Deze laptop wordt namelijk gebuikt voor navigatie en die moet het wel weer gaan doen. Misschien de volgende keer gewoon een Apple kopen ipv een Windows ding
Ook morgen ga ik weer verder met het schuren van de mast om deze vervolgens in de vernis te zetten. Drie jaar niet gedaan en dat is eigenlijk te lang en nu zie je dan ook de barsten verschijnen en enkele donkere plekken van inwateren verschijnen. Als dat gedaan is kunnen er 2 twee coax-kabels gerepareerd worden. Door het veelvuldig op en neer halen van de mast is er teveel spanning op de kabels uitgeoefend waardoor zij zijn gebroken.
En als het weer het een beetje toelaat ga ik een lijstje maken van het verenigingsterrein van dingen die mijns inziens wel eens opgeknapt kunnen worden.Als die lijst er is kan ik andere mensen aan het werk zetten hoop ik.
Hebben jullie onze vernieuwde site al bekeken? De url is www.msSilver-Lining.nl en wij vinden het wel leuk als jullie een bericht achterlaten in het gastenboek!