Kachelseizoen!

Het kachelseizoen is weer aangebroken en dus staat de kachel weer zo nu en dan zijn uiterste best te doen. Waarschijnlijk trainen voor de komende winter. Ondertussen hebben we weer een verhaal kant en klaar gepubliceerd. Deze keer hebben we extra onze best gedaan en zijn het zelfs 2 delen inclusief de plaatjes die erbij horen. Dus als je even niets te doen hebt dan zijn deze twee delen (4 & 5) een welkome variatie in je dagelijkse bezigheden. Klik voor alle spannende verhalen en foto’s hier even.

Ook bij Watersport-TV

En we zijn nog niet klaar! Voor degene die het gemist hebben, de laatste van onze video’s staat bij Watersport-tv te bewonderen. Eric & Yvonne van Watersport-tv hebben nog 5 delen (komende week deel 11) te gaan en dan ben je bent helemaal compleet. Wil je alle delen nog een keertje bekijken dan mag je hier klikken!

Niks meer missen van onze avonturen!

Wil je niets van onze avonturen met onze Linssen Sturdy missen? Wil je de eerste zijn die de nieuwste verhalen van Silver weet te vinden? Dat kan heel gemakkelijk. Op onregelmatige momenten versturen we ons blog de wijde wereld in en we zien dat dit steeds meer gelezen wordt. Volgers uit verschillende delen van de wereld en zo nu en dan een exoot. Hoe doen zij dat?  Heel eenvoudig. Zij hebben zich opgegeven om een e-mailbericht te ontvangen wanneer wij wat versturen. Dat kun jij dus ook doen. Kijk op deze pagina en geef je op. Je zit uiteraard nergens aan vast, bij elk bericht kun je ons ook weer laten weten dat je geen prijs stelt op onze blogs. Maar dat doe je natuurlijk niet 🙂

Volvo Penta Warmtewisselaar

Volvo Penta Warmtewisselaar

Ondertussen in Recreatiehaven Broekhorn

We zijn weer gevorderd. Silver wordt verwend. De warmtewisselaar staat weer klaar om gemonteerd te worden, maar voordat het zover is wil ik eerst de bilge schoon en geschilderd hebben. Ik kan er nu wat makkelijker bij. Ondertussen wel een nieuwe oliefilter geplaatst en 10 liter vers sap voor Mr. Volvo toegevoegd. Die glimt weer uit alle hoeken. Zodra de bilge dan weer droog is kunnen we overgaan tot het winterklaar maken. Dan is het wachten op wat droog weer met weinig wind. Want de tent moet ook overwinteren samen met de spatzeilen. Ondertussen bij Joosten watersport led navigatie lampjes gescoord en een nieuw pomphuis voor het tweede toilet. Dat zijn de volgende klussen op ons verlanglijstje. Dus we benne lekker bezig…

Vermoeidheid

Nieuws! Waarom ben je zo moe?

Soms ben je wat meer vermoeid als anders. Niet zo gek en de verklaring daarvan trof ik aan in de Telegraaf. Elke dag duurt steeds wat langer. Dat betekent ook dat de werkdagen bij je werkgever langer duren. En dus kom je na gedane arbeid met overwerk vermoeid thuis. Wil je weten hoe dat zit? Klik even hier voor dat bericht.

En de automatisering gaat sneller en verder!