Klusje hier, klusje daar

Klusje hier, klusje daar

Het werk aan Silver is weer begonnen. Het gebrek aan Silver’s energie is gevonden. Een van de service-accu’s is gesneuveld en nu losgekoppelt van de andere accu’s. Op naar probleem 2. De dynamo geeft voldoende laadstroom maar bereikt niet onze startaccu en dat vindt Silver niet leuk. Een klusje voor volgende week.

En als je toch bezig bent merk je dat je oude set schroevendraaiers wel opgeruimd kunnen worden en dus langs de Karwei om wat nieuw spul te halen.

Het was koud aan boord en Mr. Volvo was nog niet winterklaar omdat de startaccu leeg gelopen was. Dat winterklaar maken hebben we gisteren, samen met Silver even gedaan en nu kan het gaan vriezen. Echter wel een nieuw dingetje ontdekt. De Eberspächer kachel rook nogal naar diesel en walmde ook. Blijkt dat de afvoerleiding kennelijk ergens lekt. Dat gaan we nog even uitzoeken. Zo blijf je van de straat.

Goed voorbeeld doet goed volgen

In Vlaardingen lopen ze lekker mee met de toekomstige ontwikkelingen. Op een enkele uitzondering na kunnen andere gemeenten hun voorbeeld volgen. Maar graag dan ook de rest van de gemeente en wat ons betreft alle jachthavens.

Wifi aan boord

Vorig jaar aangeschaft en naar tevredenheid gebruikt in Nederland en Duitsland. Natuurlijk nog wat kleine kinderziektes maar dat is nu ook verleden tijd. De ontvangst met de Wiring antenne en de Ubiquito radio is perfect, het draadloos signaal wordt via de Teltonika router door de gehele stalen boot met een ijzersterk signaal verspreidt. Ook wifi aan boord klik dan HIER.

Watersport TV

Silver levert ook een bijdrage aan Watersport TV online.
Watersport-TV  is nu live en daarop treft u een bonte verzameling met alles wat maar met watersport te maken heeft. We noemen een paar op.

Zo zijn er de reizen van Silver in de motorboot sectie, maar ook koken aan boord, zeilen met een catamaran naar Noorwegen, roeien, suppen, sloepen, surfen en evenementen zul je veelvuldig aantreffen. Maar ook technische zaken zullen aan bod komen.

Kortom houdt Watersport-TV scherp in de gaten!

Reisplannen?

De plannen voor 2017 zijn volop in ontwikkeling. Plan A is de Oostzee en Denemarken. Maar we hebben ook een plan B dat ons via de Oostzee naar Gdansk en wellicht Warschau brengt en plan C zou dan plan A & B kunnen zijn. Mocht dat allemaal niet lukken dan zijn er nog genoeg andere ideeën om 2017 al varend door te brengen. In februari op de beurs Boot Holland eerst maar een kaarten aanschaffen en het Poolse verkeersbureau met een bezoekje vereren!