Klussen, bouwen, project

Klusje hier, klusje daar!

Project mast

De mast ligt inmiddels ter observatie aan boord. Qua breedte past de mast in de bestaande mastvoet en dus gaan we de komende week bekijken of alle gaten ook overeen komen. Dat zou heel mooi uitkomen want dan hoeven we de mastvoet niet te vervangen. Dus dat is de klus voor komende week. Het is een spel van doet ie het wel of …

Website Silver

Ondertussen is Mrs. Sanitaria langs geweest om de website af te stoffen. Hier en daar kun je dat al waarnemen. De hoofdkleur heeft ze rood gemaakt en het lettertype is wat aangepast. Het gastenboek en de agenda hebben het veld geruimd. Nu is zij druk aan de gang met de pagina’s voor allerlei media. Dank je wel Truus. Straks maken wij per land een aparte pagina met op die pagina de links voor verslagen, foto’s en video.

Omdat we toch niets te doen hebben zijn we ook nog bezig om bij de foto’s en wat langere titel mee te geven en etiketten te plakken zodat we ze makkelijker kunnen opzoeken. Daarna worden ze verkleind en in een album gestopt dat op onze foto-pagina zichtbaar wordt gemaakt.

Als die klus klaar is hebben we al weer ideeën hoe we de rest willen hebben maar daarover later. Voorlopig hebben we even genoeg werk.

Nieuwsbrief inschrijven

Wil je niets missen van onze verhalen? Schrijf je dan nu in op onze onregelmatig verschijnende nieuwsbrief. Je krijgt dan een berichtje als er een nieuw bericht op de website staat. Staat het je achteraf toch niet aan dan is 1 klik met je muis voldoende om de nieuwsbrief verzending te beëindigen. Lekker makkelijk toch!

Uit de media

Het te water laten van een nieuw schip is altijd een feest. Het ene feest is wat groter als het andere maar altijd indrukwekkend. Deze kwam ik in Duitsland tegen.

Er is afgelopen tijd veel werk verzet aan de Stevinsluizen in de Afsluitdijk. Die zijn nu afgerond.

Voor de Hoornse haveningang ligt het Hoornse Hop. De overheid wilde daar dammen in plaatsen om de waterkwaliteit te verbeteren. Dat leidde tot veel protesten, vooral van de kant van de watersporters. Je kunt weer rustig slapen want het plan ligt in de prullenbak.

Einde baan, nieuwe plannen. Dat overkomt watersportjournalist Eric van Staten. We zijn al nieuwsgierig wat zijn plannen zijn!

Vanuit het sloepennetwerk zijn er foto’s verschenen en nieuwe routes in Zuid-Holland verschenen. Wellicht iets voor jou?

 

Wil je wel wifi maar weet je het password niet van de luchthaven die een wifi-signaal uitstuurt? Wellicht dat deze je kunnen helpen

In Kiel was een Rus met teveel geld…