Koop een boot…

Een titel die menig bootbezitter wel kent. Morgen weer naar de boot om allerlei klussen af te maken. Eén daarvan is de WiFi antennekabel door de boot heen trekken. Betekent plafonds er uit halen en oppassen dat er niks stuk gaat. Heeft wel weer een voordeel…je leert je bootje kennen en ik zag dat de TV-antenne kabel geen dienst deed. Vandaar de slechte ontvangst.  Dus die gaan we morgen ook maar even beetpakken.
Voor het digitaal maken van de analoge informatie moeten we nog wat info van de boot verzamelen. Onder andere de tankhoogten voor de nieuwe sensoren en de gaten waar die sensor in kan. Maar ook de knopjes die we straks misschien via de PC willen schakelen. Ruimt wel lekker op maar een voorwaarde is dan dat de PC altijd aan staat.
Volgende week gaan we naar een leverancier van die handel in Hattem. Dat is zo’n beetje de duurste leverancier maar wellicht heeft ie nog goeie ideeën :). Daarna maken we meteen van de gelegenheid gebruik om Hattem eens te bekijken, dat hebben we nog nooit gezien.