Kroningsdag met 2 kampioenen

Afgelopen week hebben we doorgebracht zonder internet doordat we een gratis ligplaats hadden in De

Woude. Die plek biedt niet meer dan een paar palen in de grond waar je je bootje aan vast kunt maken en een wallenkant. Wifi is daar onbekend. Heerlijk rustig. 🙂 Vrijdagmiddag kwamen er 2 kampioenen aan boord om te logeren tot 1 mei. De kroningsdag zelf zaten we in Alkmaar, best leuk maar valt in het niets vergeleken met Amsterdam. En ook daar bieden ze geen netwerk aan. Jammer hoor maar alweer…heerlijk rustig.
Natuurlijk moest er ook met de rubberboot gevaren worden, zowel op de motor als roeien. En roeien kunnen ze als de beste! 🙂
Bij terugkomst onze nieuwe ligplaats ingenomen zodat we voortaan gemakkelijker aan boord kunnen stappen, kruidentuin bij ons direct langszij, wat kan een mens nog meer te wensen hebben.
Druk? Hoezo druk?
Morgen gaan we even helpen schilderen aan onze club ark zodat die er ook weer netjes uitziet en dan zijn er nog net een paar dagen alvorens we met de Langedijker vaarclub de jaarlijkse Hemelvaartstocht gaan ondernemen. Ditmaal starten we in Broek op Langedijk. Altijd weer gezellig!
Als we dan weer thuiskomen is Ank na 3 dagen alweer op weg naar Kos en ga ik weer varen, ditmaal met Guus.
En het meest vervelende is dat we 1 juni al weer vertrekken…
Meer foto’s tref je aan op onze site https://sites.google.com/site/silverliningyacht/home,  en bij onze reisplannen is zojuist het verslag van Koninginnedag toegevoegd.