Laatste week!

Er is nooit een morgen van Henk de Velde

Silver en zijn schipper zijn niet van die boekenlezers. Wel leuk om te lezen vinden we de meer vakgerichte artikelen uit tijdschriften en niet al te lange reisverhalen. Maar nu is de schipper zomaar begonnen aan een boek(je) van Henk uit 2007. Vertellen kan hij al boeiend en schrijven gaat hem zeker niet slecht af. Ik zit al op de helft en dat mag Henk als compliment aanvaarden.

Gebrek aan energie

In het vorig bericht al even aangestipt. Silver is verkouden of heeft een ander virus. Zijn energie wordt slechts matig opgepept en dus ziet het er allemaal wat pipjes uit. Voordeel van een vereniging is dan dat er altijd wel iemand komt kijken, kletsen en helpen. Zo ook bij Silver. Een veroorzaker is boven het waterniveau getild. Van het accu-pack is 1 accu niet al te best en trekt de overige onderuit. De accu’s zijn van juni 2011, staan bij elkaar en waarom er dan 1 onderuit zakt na 5 jaar is dan weer een beetje vreemd. Volgend jaar een even kijken hoe de startaccu zich staande weet te houden. Je weet het als je een boot hebt, daar horen klussen en onderhoud bij, maar waarom moet dat altijd in de winter?

Wifi aan boord beroepsvaart

Van Schuttevaer is een artikel verschenen over wifi aan boord van beroepsschepen. Daar is alles zeker nog niet afdoende geregeld. In een vorig artikel van de vervoersorganisatie vernam ik al dat de beroepsvaart een kostenloos wifi-aanbod wil langs alle waterwegen. Eigenlijk van de gekke dat een land als Nederland met Rotterdam en Amsterdam als grootste havens dit niet geregeld heeft.

Wil je ook een knap wifi signaal aan boord? Kijk dan eens op wifiaanboord.nl!

In het voorwoord van datzelfde Schuttevaertje was de directeur met haar voorwoord bezig over de perikelen van AIS en de overheden. Ook die vraagstukken zal ik als PDFje toevoegen

Watersport TV

1 Januari nadert met rasse schreden. Nog een weekje en de geboorte van een nieuwe website is voor iedereen te bekijken. Help mee met aftellen en bezoek op 1 januari 2017 de eerste editie van Watersport TV.nl. Wij zijn uiteraard al enthousiast en hopen dat jullie het ook zullen zijn.

Nog een druk weekje

En in de wat spaarzame tijd zijn we onze Silver website aan het opfrissen en onze reis naar Denemarken ligt nog op kaarttafel. We willen wel maar de tijd ontbreekt nu even. Mijn onderbuik zegt dat het allemaal goed komt, en dat is mijn beste raadgever!

Uitsmijter naar 2017!

Watersport TV

Silver levert ook een bijdrage aan Watersport TV online.
Met ingang van 1 januari 2017 gaat de website van Watersport TV live en daarop treft u een bonte verzameling met alles wat maar met watersport te maken heeft. We noemen een paar op.

Zo zijn er de reizen van Silver in de motorboot sectie, maar ook koken aan boord, zeilen, roeien, suppen, sloepen, surfen en evenementen zul je veelvuldig aantreffen. Maar ook technische zaken zullen aan bod komen.

Kortom houdt Watersport TV vanaf 1 januari 2017 scherp in de gaten!

Kun je niet zo lang wachten geef dan een ‘like’ op onze facebookpagina

of bekijk een sneaky preview!

Vertalen – Translate – Übersetzung – Traduction

Alle informatie op onze site kunt u in uw eigen taal omzetten. Dat doet Google Vertaal Knop voor ons. Onze ervaring is dat de vertaling niet 100% goed verloopt maar zeker te lezen en te begrijpen is. Ook uw reacties kunt u in uw eigen taal invoeren.

All information on our site you can convert your own language. Does Google Translate for us. Our experience is that the translation does not go 100% right but be sure to read and understand. You can also enter your comments in your own language.

Alle Informationen auf unserer Website können Sie Ihre eigene Sprache zu konvertieren. Hat Google für uns übersetzen. Unsere Erfahrung ist, dass die Übersetzung nicht zu 100% Recht nicht gehen, aber sicher sein, zu lesen und zu verstehen. Sie können auch Ihre Kommentare in Ihrer eigenen Sprache eingeben.

Toutes les informations sur notre site, vous pouvez convertir votre propre langue. Est-ce que Google Translate pour nous. Notre expérience est que la traduction ne va pas droit à 100%, mais assurez-vous de lire et de comprendre. Vous pouvez également saisir vos commentaires dans votre propre langue.

Contact - CommunicatieInschrijven op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze ervaringen met Silver, Mr. & Mrs. Volvo, juffrouw Truus Sanitaria en vriendin Marie Kriete dan laat je alle nieuwtjes toch snel bij je bezorgen?

Geef alleen je e-mail-adres op en je ontvangt altijd een bericht met link als er weer wat leuks verschijnt!

Wil je niets meer ontvangen, wat wij niet kunnen geloven, dan is 1 x klikken in het e-mail bericht al voldoende. Natuurlijk ga je dat niet doen 🙂 !

Schrijf je dus nu in en geef ons je e-mailadres.

Uiteraard is je privacy volledig beschermt.