Lekker bezig!

KlusjeAfgelopen week was de ergste kou vertrokken en zowaar hadden we een mooie droge dag. En dus tijd en kans om de oude RVS mastvoet te verwijderen, die we overigens ook wel willen verkopen. Dan ook de luchthoorn en de gps er meteen maar af. Dat was maar goed ook want aan de binnenkant van het dak zit al enige roest. He wat wordt ik daar toch blij van. Een dag later beloofd het echt droog te blijven en dus het blik van De IJssel open en we gaan de boel na het schuren maar meteen in de eerste laag primer zetten. Kan ik ook meteen de plek van de davits meenemen. Ook dat eindigt succesvol en dus moet er alras een nieuwe klus verzonnen worden. En ook dat lukt me. Straks als de mast geïnstalleerd wordt moet de bedrading gelabeld worden.Dat was even een klusje maar ik denk dat ik alles heb.

Gezien het weer kan ik een paar dagen niet een volgende laag primer er op zetten. Beetje jammer maar dat mag dan even wachten. Straks ben ik zomaar weer een week havenmeester en dan kan ik tussendoor mooi even klussen. Dan schiet het wellicht een beetje op.

Stichting Michael Wings

Waarom?

Omdat een patiënt allereerst kind is

Ziek zijn is niet fijn. Zeker niet als je normaal gesproken iedere dag op het voetbalveld staat met je vrienden, je vriendinnen appt om even bij te kletsen, of je thuis komt na school en je voor de televisie kruipt. Hoewel de situatie soms zo is, hoort een kind niet gebonden te zijn aan bed.

Stichting Michael-Wings probeert de wereld rondom het ziekenhuisbed te vergroten, door ziekenhuizen te voorzien van internet aan bed. Iets wat zo normaal lijkt in deze tijd, maar nog lang niet overal gerealiseerd is. Het is ons doel om de dingen die zo vanzelfsprekend zijn als je kind bent niet te hoeven missen als je in het ziekenhuis ligt, maar juist in de buurt te hebben voor als je dat gewoon even nodig hebt.

Te koop!

Montego Transit vouwfiets

Te koop

Wij zijn bezig meteen renovatie van de mast en daar worden onderdelen vervangen. Volgende week hebben we een toplicht/stoomlicht en een ankerlicht in de aanbieding. Ook voordelig is de RVS zwanenhals en 2 x dek stopcontacten.

Deze keer bieden we twee Montego Transit vouwfietsen aan die we tijdens onze zomer tripjes gebruikt hebben.

Er is 1 x wit en 1 x zwart, 3 versnellingen en een draagtas.

Prijs € 100,00 per stuk. Beide fietsen voor € 175,00

De eerste die komt…..

Recreatiehaven Broekhorn

Welkom bij Recreatiehaven Broekhorn in Heerhugowaard gelegen aan het kanaal Alkmaar (Omval)-Kolhorn. Deze jachthaven is van alle moderne gemakken voorzien. Wij beschikken over 84 ligplaatsen en 4 plaatsen voor campers.

De haven ligt in de nabijheid (700 m) van het NS-station Heerhugowaard en het winkelcentrum Middenwaard (1300 m). Zowel Heerhugowaard als Broek op Langedijk zijn per fiets maar ook lopend makkelijk bereikbaar. Wat verder (met de trein dichtbij) ligt kaasstad Alkmaar (7 km), Schagen (16 km), en Hoorn (20 km). De omgeving leent zich uitstekend voor vaar- fiets- en wandeltochten. Ook een trailerhelling is in de directe nabijheid aanwezig (200 m). Parkeren is geen probleem bij ons.

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen ga dan naar onze blog pagina of wellicht nog beter schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg een e-mail wanneer er nieuws is.

Kijk op hun website/blog voor een eerste indruk

Contact - CommunicatieInschrijven op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze ervaringen met Silver, Mr. & Mrs. Volvo, juffrouw Truus Sanitaria en vriendin Marie Kriete dan laat je alle nieuwtjes toch snel bij je bezorgen?

Geef alleen je e-mail-adres op en je ontvangt altijd een bericht met link als er weer wat leuks verschijnt!

Wil je niets meer ontvangen, wat wij niet kunnen geloven, dan is 1 x klikken in het e-mail bericht al voldoende. Natuurlijk ga je dat niet doen 🙂 !

Schrijf je dus nu in en geef ons je e-mailadres.

Uiteraard is je privacy volledig beschermt.