Linssen Boating Holidays

Over Linssen, Datema en Jabsco

Lees even door over Jabsco, Linssen en Datema wat zij allemaal hebben te melden!

Website Silver LiningWebsite groeit

Beetje bij beetje groeit de website over mij naar een acceptabel niveau. De nieuwe site wordt door Google gevonden en staat al aardig bovenin in het zoekprogramma. Ondertussen zijn er meer foto’s van onze reis naar Belgie beschikbaar in PDF-formaat. Het openen  van de eerste bestanden duurt even lang maar dat wordt straks verholpen en worden het kleinere bestanden die dan sneller te bekijken zijn.

Jammer goenoeg heb ik nog geen antwoord van het hosting-instituut waar de website is ondergebracht. Silver wil weten hoe we nu verder kunnen gaan. Ik voel beperkingen, ik word beperkt in mijn creatieve vermogens door oa de huidige regelgeving van het aantal bitjes op schijven van hosting-mannen. Als amateur / hobbyist wordt je toch minder goed bedient. Het kan veel beter, de mogelijkheden zijn er maar er hangt wel een te hoog prijskaartje aan. Dat mag anders. Ik ben geen bedrijf, ik verkoop niks, als onze site er een dag uit ligt om welke reden dan ook dan vind ik dat niet leuk maar in principe heb ik geen inkomens derving. En dus wil ik die garantie niet dat mijn site 99,9% van alle tijd beschikbaar is. Ik wil ook geen 100 e-mail adressen kunnen invoeren en geen extra FTP mogelijkheden. Helaas denken de mensen van de hosting daar nog wel anders over maar dat gaat allemaal goed komen. Zeker en vast!

Weet je..

dat Silver ook presentaties verzorgt voor bijvoorbeeld je clubleden en andere belangstellenden over zijn vaaravonturen? Meer weten?

Klussen

Jabsco toiletJabsco

Het lekkende Jabsco toilet is gedemonteerd, waarschijnlijk door ouderdom zijn er scheurtjes ontstaan aan de onderkant van het pomphuis. Dat heeft ook het meeste te lijden denk ik. En dus moet dat onderdeel vervangen worden. Voor iets meer geld en werk kan er ook een elektrisch bediend toilet in. Wellicht dat we voor zo iets op zoek gaan. Ik denk dat we de beurs in Leeuwarden even afwachten want misschien lopen we tegen een beter idee aan.

Turbo WiFi

Onze WiFi router heeft het begeven. Uiteraard buiten de garantie van 2 jaar. Tja en dan volgt een gewetensvraag. De mast moet vervangen worden en daarmee een TV antenne die is met de storm van vorig jaar al gesneuveld. Je hebt nu betere en gecombineerde antennes. Staat veel netter als al die sprieten. Ik zou daar ook een betere WiFi / 3G of 4G antenne bij kunnen zetten. Kost uiteraard weer meer spaarcentjes.

Boottent

De tent laat nog even op zich wachten, met dit weer kunnen we de tent niet goed opbouwen en de noodzaak is er niet. Als een en ander maar klaar is in maart volgend jaar dan vindt Silver het prima.

Nieuws

Linssen logoLinssen Yachts

Linssen Yachts had het druk afgelopen weekend, de introductie van nieuwe modellen tijdens de show, de bezoekersaantallen, klaarmaken voor de volgende show (in Berlijn dacht ik) en ondertussen in twee dagen tijd 9 schepen verkopen. Absoluut gegund! Gaat zo door broeders en zuster Linssen!!!!

We hebben uit dit bewogen weekend een paar linkjes geselecteerd.

Impressie van Linssen bootshow

Wat vindt Mike Johnson ervan?

Nachtwerk bij Linssen. Na de show moet er rap een boot naar Berlijn via v/d Weetering

En wil je ook wel eens op een luxe jacht varen dan kun je dat doen bij LBH, Linssen Boating Holidays

Motorboot

Oude papieren (Klein) vaarbewijs per 1 januari niet meer geldig

Datema verhuisd

De verhuiskaart is binnen! Nou nog het adresbestand erbij en ze kunnen verzonden worden.

Via Nauticlink

Wrakkige botters in het Eemmeer

Persoonlijke rampen met technische oorzaak!

Nawoord

Wij, Silver en de bemanning zijn graag aan het varen. De artikelen die wij zo nu en dan plaatsen zijn op persoonlijke titel en mede gevoedt door onze gevoelens. En dus kan het een keertje tegenvallen en meezitten. Wij zitten daar totaal niet mee. Als je ons bericht(en) leest en wilt gebruiken is dat meestal wel goed maar vraag dat even vooraf, wel zo netjes. Wil je reageren dan kan dat ook. Kijk op onze site en je ziet alle mogelijkheden!