Nog ff

Nog een paar dagen en we varen naar het oosten, daar waar de wijzen wonen. Of zijn ze dan toch allemaal de Noordzee ingewandeld 🙂

Maakt niet uit…de voorbereidingen zijn in volle gang. Ank zorgt dat het huis er mee door kan en ik de boot.. Mooi verdeelt toch?
Vandaag de vuilwatertank gespoeld, er kwamen toch wat teveel onaangename luchtjes uit die met een normale reiniger niet te verjagen waren. Dus dat riool leeg gehaald, drinkwater met allerlei schoonmaakmiddelen toegevoegd en morgen nog maar een keertje spoelen.
Onze vaste marifoon vertoonde al wat langer wat gebreken. Ook daar naar gekeken en een nieuwe kabel besteld tussen de marifoon en de handset. Nu maar hopen dat ie morgen binnen komt.
Morgen het boot-netwerk verder afmaken. Soms wel internet en soms niet bereikbaar. Even op zoek waar dat nou weer in zit.
Dan nog even de laatste hand leggen aan de geplande route, haventjes en ligplaatsen nog even checken, plaatsjes die geschikt zijn om inkopen te doen en ook bunkerbootjes zijn altijd handig om te weten. De meeste hebben we wel helder maar wie weet vinden we wat leukers.
Woensdag heeft Ank haar traditionele nichtendag, dan heb ik mooi tijd voor die laatste dingetjes en donderdag is het dan echt afronden en klaar 🙂
Op naar de vrijdag!