Vandaag hebben we de Linssen Sturdy, de Silver Lining uit haar winterslaap gehaald. Ons vaarseizoen is begonnen! Oh wat klinkt die Volvo toch weer prachtig als die met 1 tikje aan de slag gaat. Eerst even de (ruitensproeier) antvries er uit spugen om daarna fris water door zijn systeem te voeren. Alle systemen doen het lijkt het en dus wordt het tijd om ook de schroef eens even aan het werk te zetten.

Dochter Vanesca, stuurvrouw Floor en dekzwabber Eef varen mee vandaag en na de boot klaar gemaakt te hebben voor de afvaart wordt er eerst koffie gedronken in het clubhuis. En dan gaan we op pad. De zon is aanwezig maar ook een fris windje. Alleen een trui is net te fris dus toch maar een jas aan maar dan is het weer snel te warm. Feit is dat dit eerste tripje onder gezellige en vrolijke omstandigheden plaatsvindt en dat we ervan genieten.

Vandaag hebben we passagiers, en niet zomaar passagiers. Vanesca is zo lief om ons te helpen bij het heen en weer rijden en Floor en Eef helpen waar zij maar kunnen. Gezien het weer besluiten we om even naar Amsterdam te varen en terug tot pontje Buitenhuizen. Zonnetje op de kop, 18 tot 20 graden is dan zeker geen straf. En daarna naar Klaas Mulder waar ons bootje morgen uit het water getild gaat worden en waar we dan ook onderhoud kunnen verrichten. Daar is natuurlijk helemaal niks mis mee.Voor onze stuurvrouw best een lastige opgave omdat ze niets kan zien, kennelijk moet er meer King Corn aan te pas komen 🙂
Dan terug naar Bruynzeel. Vanesca pikt haar auto op en Eef besluit om met mama mee te gaan terwijl Floor liever met opa en oma mee reist. Want we willen nog even naar Dekker watersport voor een aantal dingen en we zullen daar nog wel een uurtje bezig zijn.

En dus in de kar en op naar Dekker. Een karretje vol met allerlei dingen en een kookboek van de Cobb met korting. Overigens had Dekker dit weekend een actie met 10% korting op alles en dat winkelt toch al weer lekkerder. Als kost dit hoopje toch weer € 160,=
Na gedane zaken is het tijd om Hoorn weer te bezoeken, Floor af te leveren en dan naar huis  want nu lusten we wel een drankje met onze rode koppen!
Vanaf morgen zwoegen met de anti fouling, dieptemeter en allerlei andere dingen waarvoor je op de kant wilt.
Met een beetje mazzel houden we jullie op de hoogte!