Op weg naar Hoorn

Ja ja we weten het … Jullie lopen te smachten naar meer wetenswaardigheden over onze fantastische tocht. :). Maar helaas, na 3 september weinig tot geen haven kunnen scoren met een goed WiFi signaal, dit ondanks dat ze dit in advertenties toezeggen. Meestal is het signaal dermate zwak dat het niet bruikbaar is. En dan hebben we een knap signaal en dan begeeft de laptop het. Dat schiet dus ook niet op.

Ondertussen zijn we weer thuis en de één is aan het wassen en de ander doet de papierberg slinken. Alle aantekeningen zijn verzameld, de teksten voor de verslagen liggen klaar om in de juiste vorm te gieten, alle post is verwerkt en weggegooid en alles lijkt te zijn betaald tijdens onze afwezigheid.

Over de afloop van onze trip laat ik jullie nog even lekker zitten, zodra de verslagen klaar zijn dan publiceren wij ze op onze website https://sites.google.com/site/silverliningyacht/  de vele foto’s en de reisverslagen vindt je op onze nieuwe site waar je ze op je dooie gemak kunt nalezen. Tot die tijd zul je toch even in spanning zitten.