Vrienden van Silver

Link uitwisselen?

Vrienden van Silver zijn vooral te vinden in watersport gerelateerde websites. En soms zit er een echte vriend tussen die daar niks mee te maken heeft. Om er een paar watersport websites te noemen: Recreatiehaven Broekhorn, WSV Langedijk, Linssen Owners Group, Motorboot en Linssen Yachts. Maar het kan ook een goede leverancier van diensten zijn.

Als je dat wilt dan kan jouw site hier ook een ankerplek krijgen. Erg leuk als je onze link dan ook op jouw site plaatst. Je zult ook begrijpen dat we niet alle sites die aangeboden worden willen plaatsen, maar clubleden en andere watersporters met hun eigen watersport-site kunnen meestal wel een plekje vinden. Neem via de contactpagina even contact op voor de details.

Onze link is: http://www.msSilver-Lining.nl/ een eventuele foto c.q. logo sturen we je graag toe.

Logo Watersport-TV online
Logo Jonkers Yachts
Vlag Linssen Owners Group
WSV Langedijk vlag
Waterkaarten Datema Amsterdam Gorichem
Joosten Watersport
Wifi aan boord
Michael Wings
Logo Rustiek Leven

Volg Leo Starrenburg in hun boot!

We hebben een Eista Krammer, een polyester rondspant motorsailor uit 1971.  Ons vaargebied zijn de grote rivieren en alles ten zuiden daarvan, incluis d’n Belgique.  Bij gelegenheid willen we weer ’s naar het noorden opstomen. Ik ben al efkes met pensioen maar de wederhelft werkt nog dus dan is de reistijd beperkt.