Rondom de Silver Lining (7)

VaaravonturenWebsite Silver Lining

Het vordert gestaag, afgelopen week hebben we afbeeldingen verkleind waardoor deze sneller laden en minder ruimte op de harde schijf innemen. Tevens zijn de plaatjes op hun bestemming (groot of klein) afgestemd. Er zijn weer wat afbeeldingen bij de vaaravonturen geplaatst en de oudere afbeeldingen zijn te bekijken op de oude Google site, gewoon klikken op de betreffende reis en je komt er met een sneltreinvaart.
We hebben lijkjes naar Sociale media, zoals Facebook, geplaatst en je ziet onder op de hoofdpagina’s een Like-knopje om aan te geven dat je die pagina leuk vindt. Vanaf nu kun je je ook abonneren op deze berichten / blogs. Op verschillende plekken kom je dat tegen en altijd in de voettekst van elke pagina. Eenmaal geabonneerd krijg je vie een e-mailbericht een seintje dater wat nieuws te lezen valt.

Recreatiehaven BroekhornThuishaven Broekhorn

Op dinsdag naar de Recreatiehaven Broekhorn gereden. Ik wilde even checken of Silver nog in zijn hum was. Het heeft zo nu en dan wat gewaaid en er komen nog meer briesjes over ons heen. Maar Silver was nauwelijks te spreken en voelde zich wat in de steek gelaten. Verder gaat alles wel goed hoor.

Cabrio / Boottent

Nico Blonk van de Kapperije is druk bezig met de nieuwe tent. Er wordt veel geknipt, gevouwen en genaaid om Silver te verfraaien. Wellicht dat we de tent toch later op gaan halen. In het voorjaar is er nog gelegenheid zat en in de winter hebben we de tent niet nodig. Als we de tent hadden gehad dan lag deze nu in het ruim van Silver.

Nieuws

WSV LangedijkWSV Langedijk

Aanstaande zaterdag gaan we met de WSV Langedijk in Noord Scharwoude feestelijk afscheid nemen van het oude vaarseizoen. Dat doen we altijd vanaf 16:00 uur met een bakje koffie, daarna wat eten en drinken en vooral veel bijkletsen. Het betere nieuws is dat we een gesloten seizoen ook weer moeten openen.

Vaarbewijs

Heb je nog een vaarbewijs op papier! Dan moet je nu even wat doen anders ben je het kwijt. Per 1 januari is het papiertje niets meer waard. Lees het bij de ANWB Waterkampioen!

Conny van Rietschoten trofee

Via Ben Rutte, een oude clubvriend van WV Bruynzeel kregen we bijgaand bericht door. We zijn trots! Onze eigen is genomineerd voor de media prijs 2015!!. Van harte!

Linssen Yachts

Op dit moment is de gehele staf van Linssen druk met de voorbereiding aan hun Bootshow waarin de nieuwste modellen worden getoond. Zeker de moeite waard als je nog een Sinterklaas cadeautje zoekt.

Via Facebook kun je een film bekijken hoe een boot even verplaatst wordt.. Stuurmanskunst mensen!