Boot - Silver Lining 250Silver’s Selection

Deze berichten van Silver Lining verschijnen vooral in de winter. Mijn schippers zijn dan bezig met mij, Silver. En waaar over ga ik jullie dan vertellen? Het kan zijn dat ik nieuwe onderdelen of een schoonmaakbeurt krijg en ook wat er rond om mij heen gebeurt in Broekhorn, Heerhugowaard. Als ik in de pers wat tegenkom dat interessant kan zijn voor de motorbootvaarders dan laten ik je dat ook even weten. Ondertussen hebben ik de complete website vernieuwd die mij in staat stelt om wat meer beweging te tonen dan alleen het statische geheel. Je vindt nu alles onder één dak, mijn dak. Mijn avonturen, mijn blogs en alle informatie over mij! Dat moet jullie toch goed doen! Ik ben nu degene waar het over gaat en ik vertel jullie dingen die mijn schippers niet weten. Niet door vertellen he. Ik krijg er nu al zin in. En vindt je het niet leuk dan geef je de schuld gewoon aan mijn schippers. 🙂 Heerlijk gevoel geeft dat!

Onderweg - Eend op drijfhout 300Duitsland Märkische Gewässer.

Ik kwam dit tegen. Wij zijn 2 x in die buurt wezen cruisen en beviel ons goed. Maar het is wel een heen & terug reisje. Als dat nu eens een rondje kan worden dan wordt het nog mooier! Klik op onderstaande link om prachtige beelden te zien van dit gebied. Meer weten? Klik op de link. http://www.boote-magazin.de/reviere/deutschland/revier-suedliches-brandenburg/a46535.html

Logo - PC Navigo 150PC-Navigo

Nieuwe versie van PC-Navigo komt er aan, Noordersoft, de oude uitgever van de software is overgegaan in Periskal en die heeft grootse plannen. Mij staat dat wel aan. klik op  deze link voor de website met algemene info: http://www.pcnavigo.com/  of op deze link http://www.pcnavigo.com/nieuwsbrieven/nieuwsbriefoktober.html voor de laatste nieuwsbrief.

Sturdy zijaanzichtLinssen Yachts

Linssen brengt 2 x per jaar het blad Linssen Magazine uit met veel informaie over hun schepen en enkele verhalen. Bovendien treft u een aanbod aan van gebruikte schepen. Interesse?  Klik op http://www.linssenyachts.com/nl/downloads.html  om het Linssen Magazine te downloaden.

Logo - IMG_1744 DatemaDatema Amsterdam wordt Datema Gorichem

Datema verlaat Amsterdam en gaat verhuizen, wel jammer want ze zaten op mijn geboortegrond aan het oude strandje waar ik als kind kon zwemmen. Goede adviezen over de kaarten die je ECHT nodig hebt. Wil je meer dan is dat er ook. Veel suces Joop en Marja op jullie nieuwe locatie in Gorichem. http://www.datema-amsterdam@planet.nl

Boot - Silver Lining 250Silver’s duim

Deel 5 van Nederland Belgie staat online. Het verhaal over de 1e wereldoorlog. http://www.mssilver-lining.nl/mijn-vaaravonturen/reisverslagen-linssen-sturdy-naar-duitsland-en-belgie/?preview=true&preview_id=77&preview_nonce=9cac33fd5c  Straks de foto’s nog. Hierna volgen nog twee delen om het verhaal geheel compleet te maken. Maar nog even geduld, ik kan nog niet heksen.

Logo - Haven Broekhorn - 2015-05-05Seizoenafsluiting van WSV Langedijk komt er naan. Gezellige avond met maaltijd en een hoop gezelligheid. Ben je nog geen lid? Anders zie ik je wel.

Wil je nu ook wel eens weten waar Silver al die tijd heeft uitgehangen zonder dat je dat wist? Klik dan even op deze link voor Google maps  en je weet precies wat Silver gedaan heeft! Plaatsen waar we geweest zijn met mijn schippers. Kan nog meer bij!    https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?hl=nl&authuser=0&mid=zLcTB-cQaM78.kKhsqLuAryLg

Ik heb nog maar 84% energie, tja…moet weer even een peppil hebben(23-10). En die kreeg ik dmv walstroom. Lekker hoor! Tot de volgende keer, zoetwater matrozen!

Dit blog  wordt samengesteld door Ron & Ank Tol, de eigenaren van de Silver Lining. Het blog mag je zo nu en dan lezen met een korrel zout en gebruikt voorvallen rondom de Silver Lining. De tekst wordt op persoonlijke titel gepubliceerd en kan dus afwijken van de mening van alle anderen. Als je wilt reageren vinden we dat leuk. Als je onze tekst wilt kopiëren en gebruiken dan willen we dat graag even weten.
Op jouw verzoek kunnen we ook een presentatie verzorgen; voor je clubleden op een koude winteravond bijvoorbeeld.
Wij varen een Linssen Classic Sturdy 35 AC uit 1991. Een dijk van een boot!