Recreatiehaven Broekhorn

Silver staat op de drone

Recreatiehaven BroekhornNet op de valreep van ons vertrek zijn er met een drone video-opnamen gemaakt door Yvonne. Leuke beelden met een aardig gevulde haven!

Overigens was het vandaag een hele gezellige dag, verschillende schippers en deckmates waren drukdoende om hun boot weer op te fleuren met een sopje en een drankje. Soms was dat sopje te weinig en kwam ook de kwast en roller tevoorschijn inclusief allerlei vliegende voorwerpen wat de schilder dan weer blij maakt. Uiteraard worden er over en weer leuke opbeurende raadgevingen uitgewisseld.

Feit is je bent 5 uur lang op de haven serieus aan het werk bent waarvan er slechts 2 uur effectief zijn! 🙂

KNRM festijn

Op 30 april zijn wij, dank zij de boarding pass van Theo en Tine Jonker naar Enkhuizen getogen waar alle hulpdiensten enthousiast bezig zijn om het publiek en belangstellenden te vermaken. Hoogtepunt was uiteraard het tochtje van een half uur op de reddingsboot achtervolgt door een ander. Kijk naar de gezichten, volgens mij heeft dat spul genoten. Kijk op You-Tube voor het filmpje.

Vaaravonturen van Silver

Silver start waarschijnlijk op donderdag met zijn trip waar wij de gasten aan boord zijn. Nog even de laatste hand leggen aan allerlei zaken en dan met de zon vertrekken. Daarna zien we wel welk avontuur ons te wachten staat! Dat er meerdere op ons afkomen is duidelijk, de vraag is waar en wanneer. Ze zijn nu al bezig om ons te dwarsbomen door de sluis in Den Oever kapot te varen! Flauw hoor, er is nog een kleine sluis en daar kunnen wij lekker door! Silver heeft wel voor hetere vuren gestaan!