Passie voor varen.

Het nieuwe aprilnummer van maandblad Motorboot sluit perfect aan op de opening van het vaarseizoen 2016. Klaar voor de zomer en dus lezen!

Silver in de media

Jazeker! Je kunt het stukje van deze maand terugvinden in het mooie maandblad Motorboot van april 2016. Je weet wel, Motorboot, passie voor varen.

Motorboot is goed bezig! Meer aandacht voor de pleziervaarder zoals een foto op de omslag van jouw boot en nu volledig toegesneden op het nieuwe vaarseizoen, met vooral de schippers van allerlei motorboten aan het woord.

Volgende maand een artikel over kinderen aan boord, je kunt nog bijdragen als je dat wilt. Silver heeft dat al gedaan. Meer informatie tref je aan op www.Motorboot.com.

Oh ja, tussen de bedrijven door hebben we ook nog meer foto’s over onze reis naar Duitsland in 2013 op de site geplaatst! Uiteraard ook voorzien van tips. Wat nog volgt zal Silver zo snel mogelijk publiceren.

Veel lees- en kijk plezier!

Onderweg voor Motorboot.

Op deze pagina moet je zijn voor de bijdrage van Silver over het plannen van lange reizen. Maar niet alleen van Silver, ook Henk de Velde en anderen komen met hun visie. Lezen dus!

Als je vragen hebt dan zal Silver die zeker willen beantwoorden.