Terras Silver Lining

Terrasje pikken?

Sinds vandaag hebben we een heus terras voor de deur van de Linssen Silver Lining. Bankje moet er nog komen, nog wat extra tegels moeten er nog gedoneerd worden maar dan kunnen we na gedane arbeid even met de andere clubleden een afzakkertje uit eigen voorraad pakken. Het terras is gewoon op de verharde niet-egale grond gelegd. Helemaal fout natuurlijk maar is wel een verbetering.

FF voegen…

Daarnaast hebben we de doucheruimte even aangepakt. Hier en daar was de afdichting verdwenen en dus hebben we die weer aangebracht. Staat nu te drogen en volgende week even voor de laatste keer inwassen en de sluier afnemen. Dan kan die er weer tegen.
Vandaag geen internet aan boord omdat er een Fritz-box van de vereniging niet wilde mee werken.
Komt wel goed schatje zeggen ze dan denk ik. Kusje er op?
Natuurlijk moet er ook koffie gedronken worden, ditmaal heeft Annelies appeltaart met noten en Granny Smith appeltjes meegenomen. Ik kan je verzekeren daar is helemaal niks mis mee Liesje!
Dan moet er ook wat aan kant gemaakt worden. De kabelgoten onder stuurstand liggen nog open en dat wordt ook even opgelost. Alles past er in en dus vindt de printer en papier ook weer een plek.
Ook heb ik even een lijstje gemaakt voor Hr. Rein de Ruiter. Dit bedrijf heeft in 2010 onze boot geschilderd en als je die dan voor de eerste keer terugziet is dat helemaal geweldig. Dan ga je leven op je eigen boot en dan kom je pas tegen wat je gekocht hebt. De schilderkunsten vanuit Heusden halen een piepklein 6-je maar wellicht dat we er goed uitkomen. Dat is aangekaart en Rein komt op afspraak de de boel even bekijken. Ik schat zo in dat we er wel uitkomen. Als dat zo is zal ik dat zeker vermelden. Ere wie ere toekomt niet waar….
CU guys!