Logo Watersport-TV online

Watersport-TV Het eerste jaar zit erop.  De mensen achter Watersport-TV hebben het niet gratis gekregen maar na veel inspanningen en vooral volhouden is het na 1 jaar al succesvol. Een watersport website waarmee rekening gehouden wordt.

Ook volgend jaar gaat Watersport-TV ons op de hoogte houden van alle nieuwtjes en achtergronden, varen met een motorboot, sloep, kano, sup of welk drijvend voorwerp dan ook.

Laat je verrassen door de bemanningen van schepen die je meenemen op hun verre tochten door Europa en zelfs ver daar buiten. En natuurlijk de avonturen van de Linssen Sturdy Silver Lining, de enige echte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg al het nieuws uit je luie stoel.

2017

Op 5 mei is juffrouw Truus Sanitaria klaar en blinkt Sturdy Silver aan alle kanten. Mr. en Mrs. Volvo zijn aan boord want we horen Mr. V al ronken. Rest Silver om de trossen los te gooien en met een vervelend windje de Recreatiehaven Broekhorn te verlaten. Vandaag is het doel de Oosterhaven in Medemblik. Om alle banden met het stressvolle leven te verbreken blijven we twee nachten alvorens we via het IJsselmeer en het Ketelmeer de IJssel opvaren naar Hanzestad Hattem waar het gezelschap in de Marina een prima plek in beslag nemen. Daar komen de mannen van Yachtcontrol nog snel een nieuwe Airmar NMEA 2000 dieptemeter en een software update en dan gaan we pas echt op pad. Leun achterover en geniet mee van de diverse videobeelden die onze vrienden van Watersport-TV gemonteerd hebben. Op onze verdere reis brengt Sturdy Silver Lining je door Duitsland, cruise je over de Oostzee naar Denemarken, zie je Polen en kom je via de Duitse Oostzeekust steeds weer een stukje dichter bij je huis. Zie ook onze reisverslagen en fotografie!

2016