Vaarplannen voor 2015? Wij zijn er klaar mee!

Nieuwsgierig?

We weten dat we vlot zijn, we weten dat we snel zijn, we weten dat jullie er weer naar uitkijken!
Onze kalender voor 2015 is al weer gevuld. Weliswaar dichterbij huis dan in 2014 maar wel 3 stuks vaarevenementen die een hoop lol kunnen opleveren. Maar ook 3 met een geheel verschillend karakter.

Een paar highlights

Om op te warmen is daar de droge Hiswa met de clubleden van de LOG, Boot Holland in Leeuwarden en een aantal, 3 geloof ik, techniekavonden waar we natuurlijk bij willen zijn. In Leeuwarden bij Boot Holland willen we kijken voor het bekleden van ons achterdek met een soort Flexiteek, een heuse tent op het dek, zonnepanelen en wie weet wat nog meer.

Mr. Volvo starten! Op naar Maasbracht en omgeving

Het echte varen starten we op 27 april of een dag eerder, dan hebben we een (beetje traditie aan het worden) tocht met onze kleinkinderen en soms schuiven daar mensen aan. Vanuit Heerhugowaard mogen die kleine matrozen laten zien dat ze kunnen roeien in onze rubberboot. Plan is om dat spul in Zaandam weer af te zetten.
Dan gaan wij door naar Maasbracht. Handje schudden met Yvonne Linssen als het even kan en dan Roermond en naar Aqua Libre in België. Terug via de Brabantse wateren en Utrecht, de Vecht en uiteraard Amsterdam.

Een beetje cultuur in West Vlaanderen opsnuiven

Dat zal zo’n beetje 2 maanden duren en als we de post thuis gecheckt hebben, de moedertjes gedag gezegd hebben vertrekken we naar de oorlogsvelden van de 1e wereldoorlog in West Vlaanderen. Dit staat al een paar jaar op onze verlanglijst en moet maar eens gebeuren. Een beladen tocht wellicht maar wie weet wat wij er van kunnen leren en meenemen. Ook deze tocht zal wel even wat tijd vergen. Terug willen we toeristisch afleggen via Den Haag, Leiden en Haarlem.

Najaarstocht langs hanze steden en mosterd

De 3e tocht is de najaarstocht van LOG (Linssen Owners Group) vanuit Kerkdriel, naar Mook, Doesburg, Deventer, Hattem, Elburg en Muiden. Onderweg heeft de organisatie verschillende activiteiten gepland. Hopen dat het maar geen kwisjes zijn 🙂 Vandaar gaat ieder zijns weegs. Een tocht van een dag of 10 met verrassingen.
Wij hebben er nu al zin in, kunnen we die koude winter niet gewoon overslaan? Heb je opmerkingen of vragen dan horen we dat graag en we houden jullie via www.msSilver-Lining.nl op de hoogte
Om het compleet te hebben is hier onze watersportagenda voor de komende tijd.

Agenda

2014-11-29 Afsluiting vaarseizoen Langedijk
2015-02-06 Boot Holland Leeuwarden -> even kijken of we iets kunnen scoren
2015-02-00 Techniekavond Langedijk – Varen doe je samen -> zijn we bij!
2015-03-00 Techniekavond Langedijk – Navigatie Waddenzee -> zijn we bij
2015-03-12 Hiswa – Rai LOG -> daar willen we bij zijn
2015-03-21 Techniekavond Aalsmeer – Gerrit Hiemstra – Varen en het weer -> willen we bij zijn
2015-04-27 Koningstocht met de kleinkinderen -> en meteen door naar Limburg
2015-05-01 Voorjaarstocht LOG Lemmer – Groningen -> helaas, deze moeten we laten schieten
2015-05-01 Voorjaarstocht Silver Lining Limburg eo -> op naar Limburg en de bootshow van Linssen
2015-07-05 Tocht naar de Flanders Fields en West Vlaanderen – Willen we al langer doen
2015-05-14 Hemelvaartstocht Langedijk -> gaat niet lukken denk ik
2015-09-15 Najaarstocht LOG – Kerkdriel-Muiden -> deze gaan we mee pakken
Wie weet wat we nog meer voor prachtige reizen met ons Linssen bootje kunnen maken en wellicht moet er nog wat geknutseld worden aan ons bootje 🙂