Veel knappe vrouwen aan boord

OK we zijn gisteren aangekomen. In een lekker zonnetje en een lekker windje. We hebben onze eerste nacht doorgebracht op de nieuwe matrassen van Jaarsveld en dat is goed bevallen. Rond de middag komen Vanesca, Floor en Eef ons bezoeken. Een beetje vaste prik rond Koningsdag (v/h Koninginnedag). Het weer ziet er niet zo lekker uit maar vooruit we gaan er voor.
Rond half 1 komt het spul aan boord, even een broodje en weg gaat mama. Daarna is het werken uiteraard.Zij heeft haar eigen Koningsdag deze keer J.

 

Floor
Eef
Ergens op de middag gaan we met de kleine rubberboot – de Silver-Lining mini –  een trip maken. Eerst Floor aan het roeien (best een eindje hoor met de wind) en terug mag Eef haar best doen. We worden langs nesten van waterhoentjes geroeid tot aan de Woudhaven. Op de terug weg komt Moeder Eend voorbij met nogal wat pulletjes. Volgens Eef zijn dat er 11. Bij de Silver-Lining  kijken we even of Corrie er is maar nee… nog niet en dus moeten we een Texels biertje halen bij  Restaurant De Woude aan e overkant. Wat een straf. Op het eiland De Woude heeft een nicht van Ank – Corrie – een stacaravan met Teun. Ook die bezoeken we meestal wel even zodat de contacten bewaard blijven. Vandaar.
Nog maar net aan de tweede Texeler en er staat iets te zwaaien aan de overkant, net naast de Silver Lining. Jawel hoor dat is Corrie. Teun is de boot al aan het halen om hun bezittingen over te zetten.  We gunnen de beste mensen even wat rust en gaan na het 2e biertje richting Teun en Corrie.
Dan toch een bakkie doen bij Teun en Corrie terwijl Floor en Eef zich vermaken zich met 3 bokjes terwijl wij in het zonnetje en uit de wind even wat drinken. Dan komt het moment toch dat je terug gaat naar je boot en pakken we de Silver-Lining mini om over te steken.
Aan boord kookt Ank het potje en na wat spelletjes gaan de kiddies naar bed. Zo mooi tijd voor Opa en Oma voor een afzakkertje!

 

Morgen meer verrassingen!