Hard werken tijdens je vakantie

Hard werken tijdens je vakantieWe zijn weer thuis mensen en dat weten we ook. We zijn druk. Tal van mensen, vrienden en familie, maar ook bedrijven overvallen ons met van alles. Natuurlijk zijn we even weg geweest, slechts 10 weken maar. Raken jullie nu al in paniek als we even weg zijn? Dat zou niet fijn zijn. Aan de andere kant is het een goed gevoel om te merken dat mensen je missen en het contact weer zsm willen oppakken. En dat doet een mens goed.

Uiteraard hebben we eerst gezorgd voor onze beide moedertjes, beide boven de 90 jaar en kunnen wel wat aandacht gebruiken. Maar ook de kinderen en niet te vergeten Indy, Floor en Eef. De kanjers! De buren en allerlei mensen die je kent. Even een nieuwe bril voor Ank aanschaffen en een grote harde schijf om in de toekomst de video bestanden kwijt te kunnen. Ook bedrijven die iets met je willen en niet te vergeten onze overheid. Deze laatste staat ook werkelijk als laatste in de rij wachtenden.

Ondertussen is onze vernieuwde website (www.msSilver-Lining.nl) verhuisd naar een andere provider en een compleet andere vormgeving. De site is nog niet klaar maar je kunt wel gluren! Alles lijkt te werken behalve de berichten pagina. De bedoeling is om hier de blogs van ron-en-ank.blogspot.nl onder te brengen. Dat is ook gelukt maar sommige klikjes op allerlei linkjes  werken niet. Dat mag nog opgelost worden. Er staan ook al een aantal foto’s op. Waarschijnlijk niet in de vorm die ik voor ogen heb maar je mag ergens beginnen. Video’s komen er ook maar dan via een link naar You-Tube. Een voorbeeld zie je al.

Natuurlijk zitten we niet stil en zijn de eerste 2 reisverslagen ook al bereikbaar op de pagina Reisverslagen. Kortom Bezoek onze site, geef aan wat je niet leuk of juist wel leuk vindt en hobbel nog even over de foutjes heen. Veel plezier!