Werkdag Bruynzeel terreinploeg

Op 12 april hebben we in Zaandam een werkdag. Waarom? Bruynzeel is een vereniging. Voluit heet dat Watersport vereniging Bruynzeel. Wij korten dat af naar WVB. Elk lid, en je moet lid worden als je in de Bruynzeelhaven wilt liggen, maakt deel uit van een werkploeg. Dat zijn er een paar en je wordt geacht actief deel te nemen. Dat drukt de kosten en komt tot uitdrukking in de contributie en het liggeld.
Voor 2014 ben ik het aanspreekpunt voor de terreinploeg. Op 12 april hebben we een werkdag samen met onder andere de arkploeg. Jan van Smeerdijk zorgt voor snert en roggebrood met spek tijdens de lunch van de verstookte calorieën moeten weer aangevuld worden.
Op die dag gaan we het onkruid weghalen, poetsen we de bordjes weer op en zorgen we dat het terrein er weer netjes uit ziet. Als wij klaar zijn en een ander heeft hulp nodig dan wordt dat natuurlijk geregeld.

 

Wij zijn nog op zoek naar een stuk of 20 grindtegels (60×40) en een tafel + bankje om in de zon lekker te kunnen praten met de andere leden en passanten. Als je dus wat hebt staan of liggen en het is in goede (bruikbare) staat dan zijn wij geïnteresseerd.
Reageren kan door een reactie te geven op dit blogbericht of je stuurt een bericht via onze website msSilver-Lining.nl
èTip: Wist je dat je onder elk blog je kunt abonneren op ons blog?
èTip: Check onze website msSilver-Lining.nl