Winter in aantocht

Nieuwe fotoreportages

Maar gelukkig hebben we een aantal leuke foto’s geplaatst op onze site ms-Silver-Lining.nl
De eerste 7 delen van onze reis staan er op en daar kun je even zoet mee zijn. We zijn nog bezig met de laatste 2 fotoreportages, zodra die klaar zijn dan vertellen we je dat.
Deze keer gaat het om onze reis van 4 maanden door Duitsland en Polen. De plannen waren wat anders maar die zijn er om aangepast te worden, nietwaar. Totaal 4000 km onder allerlei weersomstandigheden en natuurgeweld.

Clubavond?

Natuurlijk zijn onze ervaringen vele malen uitgebreider. Wil je dat ook horen? Wij geven presentaties over onze reizen voor je verenigingsavond. Mocht je interesse hebben mail dan naar Silver-Lining@ziggo.nl De presentaties zijn voor motorboot eigenaren interessant omdat we tijdens ons verhaal ook informatie geven over de plaatselijke omstandigheden. Voor alle anderen is het natuurlijk ook informatief en zeker boeiend.

Komende winter

Natuurlijk zijn we nu druk in de weer met het winterklaar maken van onze Linssen Sturdy. In een van volgende blogs zullen we je daarvan op de hoogte houden
Geniet ondertussen van onze platen en uiteraard doe je dat met onze reisverslagen in de hand, deze tref je ook aan op onze site.

.