Silver wil varen

Winterklusje

Tja, misschien wat later als een ander maar het drinkwatersysteem is winterklaar gemaakt vandaag. Nu de Mrs. Volvo nog. Die wilde niet starten doordat de startaccu leeg getrokken was. Kennelijk ben ik tegen een hoofdschakelaar gelopen want die stond uit en deden de zonnepanelen het niet en zo ook de startaccu niet. Vrijdag maar weer eens kijken hoe de vlag er voor staat.

Vandaag, vrijdag: Kennelijk zit er een vervelend elektrisch foutje en maakt Silver wat bleekjes. De hoofdschakelaar van de Victron-omvormer stond op de “uit” stand. Ook met spanning doet de marifoon het niet en de waterpomp draait als een tierelier. Geef mij maar een motorblok, daar kan ik wat mee. Maar stroom, niet bij mij aankloppen.

Nieuwe Linssen serie

De Dot Zero Series is de nieuwe lijn Linssen Yachts voor de komende tijd. Kijk en volg de vlog van Yvonne Linssen hoe de bouw van de eerste Dot.Zero’s verlopen!

Vertaalknop

Wist je dat er onderaan elke pagina een vertaalknop van Google zit zodat je in elke willekeurige taal onze site kunt lezen?
Did you know that at the bottom of each page, a translation button of Google is placed so you can read our site in any language?
Wussten Sie, dass unten auf jeder Seite, eine Übersetzung Taste von Google ist, so dass Sie unsere Website in jeder Sprache lesen kann?

Inschrijven nieuwsbrief

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief die onregelmatig verschijnt houden wij je op de hoogte van alles wat er rondom Silver afspeelt! Gemak dient de mens en wil je dat wij stoppen met het berichtje dan is een klik voldoende. Voor ons een kleine moeite, voor jou een groot plezier en gemak!

Watersport TV

Watersport TV kun je overal tegenkomen! Houdt ze in de gaten en volg hun stappen op Facebook. Vanaf 1 januari wordt het watersport-leven nog mooier omdat dan de website van Watersport TV online gaat! Keep us in the gates (vrij naar een bekende voetbaltrainer)