Watersport.TV

Zomaar een paar weetjes

Vertaalknop

Wist je dat er onderaan elke pagina een vertaalknop van Google zit zodat je in elke willekeurige taal onze site kunt lezen? Did you know that at the bottom of each page, a translation button of Google is placed so you can read our site in any language? Wussten Sie, dass unten auf jeder Seite, eine Übersetzung Taste von Google ist, so dass Sie unsere Website in jeder Sprache lesen kann?

Inschrijven nieuwsbrief

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief die onregelmatig verschijnt houden wij je op de hoogte van alles wat er rondom Silver afspeelt! Gemak dient de mens en wil je dat wij stoppen met het berichtje dan is een klik voldoende. Voor ons een kleine moeite, voor jou een groot plezier en gemak!

Project mast

We hebben een bezoek gebracht aan Dekker Watersport in Zaandam voor informatie wat er voor apparatuur in onze nieuwe mast zou moeten komen voor onze reizen met Silver. Onze wensen en vaargebieden zijn kenbaar gemaakt en de mannen van Dekker gaan puzzelen! Great!

Watersport TV

Watersport kun je overal tegenkomen! Houdt ze in de gaten en volg hun stappen op Facebook. Vanaf januari wordt ook mooier omdat dan de website van Watersport TV online gaat!